Bij ça roule vind je een bijzondere mix van lokale producten, seizoensgebonden ingrediënten en een verfijnde kookstijl, waarbij de nadruk ligt op smaakcombinaties en verhalen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld, zodat je de smaken van het seizoen optimaal kunt ervaren.

Yellowtail kingfish - dashi - komkommer - ponzu - koolrabi - grapefruit

Butternut - wortel - bisque Nantaise - geitenkaas - bergamot - botarga

Coquile - knolselder - vin jaune - hazelnoot - truffel*

Tarbot- saus van het karkas - kokkel - lardo - schorseneer - duxelle - kaviaar** SIGNATUUR

Hert - rode kool - biet - braam - sjalotte - aardappel

Chocolade ‘onder de rozenstruiken’ en/of Selectie kazen ‘Crèmerie Saint Siméon’

-

4 gangen 79 euro
5 gangen 96 euro
6 gangen 126 euro

Begeleidende dranken:
Vier gangen 39 euro (Bob 22 euro)
Vijf gangen 47 euro (Bob 27 euro)
Zes gangen Dupont Fahn - Meursault ‘Les Tillets’ 65 euro (Bob 36 euro)

Niet-alcoholische alternatieven per glas: 7 euro
Wijnen per glas: 8 à 14 euro